Суплементи

Whey протеини – Се што треба да знаете

септември 8, 2019

Whey протеин, или познат како протеин добиен од сурутка е еден од најпопуларните напитоци помеѓу рекреативците, аматерите и професионалните спортисти но и помеѓу оние кои сакаат да внимаваат на нивното здравје и убавина. Whey протеинот е достапен во повеќе облици, почнувајќи од прашкаста материја па се до течна состојба. Протеинот од сурутка е достапен во […]

Read More