Категорија: Рецепти

Здрав пченкарен леб

Пченкарниот леб е стара традиционална намирница од кујните на нашите баби. Пченкарното брашно е застапено во употреба уште во минатото во нашите традиционални јадења, како хранлива и енергетска
Read More

Боровници – Зошто и како да ги внесете во исхраната

Иако на боровниците најчесто гледаме како летно овошје, овие мали но нутритивно богати бобинки препорачано е да се конзумираат во текот на целата година поради нивните огромни бенефити
Read More
За повеќе информации следете нѐ на FaceBook close[x]
За да се затвори овај прозорец почекајте да заврши 15 времето