Драги посетители, ви благодариме што кликнавте на ова мени и што сте заинтересирани за нашата понуда Онлајн Менторство.

Она што го нудиме ние како опција за соработка со нас е Онлајн Менторство, во кое вие добивате:
– Месечна соработка од времетраење од 5 недели од датумот на добивањето на програмите во која е вклучена:
* Персонално дизајнирана диета-план за исхрана специјално за вас, според вашите потреби и вашите можности.
– План за додавање на мускулна маса.
– План за намалување на масни наслаги.
*Персонално дизајниран план за тренинг специјално за вас, според вашите потреби и вашите можности.
– Точно пресметан број на серии, повторувања, интензитет и сите останати работи кои треба да ги вклучува една тренинг програма.
– Кардио како алатка во целиот процес.
– Вежби кои ќе ја развијаат вашата сила и ќе ве доведат до мускулна хипертрофија (волумен).
* Советник за додатоци во исхраната, во кој ќе добиете упатства за користење и употреба по ваше барање.
* 24 часовна онлајн комуникација, во која имате можност за консултации и прашања кои не ви се јасни.
* Водење на евиденција на вашиот напредок врз база на 2 методи според кои максимално го заштитуваме вашето здравје.
** Нашите програми се 100% безбедни по вашето здравје! **

Контакт: klienti@treniraj.mk и на нашиот официјален инстаграм профил: TheHealthyFood.mk https://www.instagram.com/thehealthyfood.mk/