Latest

Работи кои треба да ги знаете за да го намалите крвниот притисок!

Високиот крвен притисок е еден од најголемите проблеми во 21 век низ целиот свет а причините се повеќе бројни и секоја година научниците доаѓаат до нови сознанија поврзани
Read More

Здрав пченкарен леб

Пченкарниот леб е стара традиционална намирница од кујните на нашите баби. Пченкарното брашно е застапено во употреба уште во минатото во нашите традиционални јадења, како хранлива и енергетска
Read More

Боровници – Зошто и како да ги внесете во исхраната

Иако на боровниците најчесто гледаме како летно овошје, овие мали но нутритивно богати бобинки препорачано е да се конзумираат во текот на целата година поради нивните огромни бенефити
Read More
За повеќе информации следете нѐ на FaceBook close[x]
За да се затвори овај прозорец почекајте да заврши 15 времето